Adresa: Liburnijska 7a 51414 Ičići, Croatia
Telefon: +385 (0) 51 704 187
E-mail: tz-icici@ri.t-com.hr • www.icici-tourism.com
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ODRŽANA DODJELA PLAVIH ZASTAVA U ACI MARINI U IČIĆIMA

Svibanj 20, 2019 10:38 Comments: 0

Zastavu u Ičićima podignuo je Dean Andretić, vođa posade s 25 godina staža u ACI-ju, a svečanost su oplemenili učenici područne škole iz Ičića koji su izvela igrokaz ‘Ribarska štorija’.

Ičići – U ACI marini Opatija u Ičićima danas je održana državna svečanost dodjele Plavih zastava na kojoj su sudjelovali dobitnici ovog prestižnog priznanja za čistoću i uređenje plaža i marina. Plava zastava se u Hrvatskoj dodjeljuje već 22 godine, a s poviješću ove tradicije nazočne je upoznao predsjednik Udruge Lijepa naša Ante Kutle.

Plavu je zastavu ove godine ponijelo 95 plaža i sedam marina, od toga broja 23 su plaže i 5 marina u Primorsko-goranskoj županiji. Na području Grada Opatije zastavu i ove godine s ponosom nose Plaža Tomaševac i Plaža Ičići.

Dodijeljene su i nagrade za pet, deset, petnaest i dvadeset godina vjernosti programu Plava zastava. Zastavu u Ičićima podignuo je Dean Andretić, vođa posade s 25 godina staža u ACI-ju, a svečanost su oplemenili učenici područne škole iz Ičića koji su izvela igrokaz ‘Ribarska štorija’.

Nakon svečanosti, Plava je zastava podignuta u ACI marini u Ičićima.

Izvor: PodUčkun.net

Comments are closed.

 

Hrana i piće

RESTAURANT COMMODORE
RESTAURANT GALEB
PIZZERIA BUSOLA
BISTRO LUČICA
BISTRO VENEZIA
BISTRO SUNCE
VINI BABILONI
CAFFE BAR MONTE CAPRA
PIVNICA TRIESTINA
CAFFE BAR CALYPSO
CAFFE BAR ROŽICA
CAFFE BAR RARA IČIĆI
CAFFE BAR SUNSET