Adresa: Liburnijska 7a 51414 Ičići, Croatia
Telefon: +385 (0) 51 704 187
E-mail: tz-icici@ri.t-com.hr • www.icici-tourism.com
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNPLUGGED FESTIVAL IČIĆI

Srpanj 9, 2019 10:22 Comments: 0

IČIĆI – U petak, 12. srpnja, treću godinu zaredom, čitavo mjesto prožimati će kombinacija ugodnih zvukova nastupima desetak bandova na punktovima svih ugostiteljskih objekata.

Unplugged Festival, u svojoj izvornoj ideji, zamišljen je kao promocija brojnih izvedbi rock, jazz, blues, bossa nova i swing varijanti, taktova polki i valcera, ali i etno izričaja klapskog pjevanja, od kojih većina ima bazu upravo u autentičnim izvedbama mnogobrojnih lokalnih izvođača.

Glavni dio ove glazbene večeri pripala je sastavu Lili Gee, etabliranom na domaćoj, ali i sve više inozemnoj sceni. Lidija Graovac, nekadašnja pjevačica još jednog kultnog banda, Soulfingers, nastavlja samostalno pod umjetničkim imenom Lili Gee. Uz pratnju glazbenika Miroslava Odaka i ostalih članova čeka nas još jedna izvrsna interpretacija. Koncert je zakazan za 21.00 sat na glavnoj plaži, a ostali će svoj program započeti već u 19,00 sati na različitim lokacijama – to su Rani Mraz, Duo Timeless, Blu:Kanu, Duo Lemon Jazz, Trio Barcode, Kvartet Liburnija i Klapa Baladur.

Osvježenje u pauzama od pjesme i plesa, ugodnih razgovora i uživanja u atmosferi potražite u jednom od lokala i objekata koji su uvijek svima omiljeni u Ičićima – caffe barovi Calypso, Rožica, Rara, Monte Capra, Sunset, beach bar Bamba Bar, bistroi Lučica, Venezia i Sunce te restorani Commodore i Galeb. Raspored izvedbi i lokacije na stranicama www.icici.tourism.com

Organizacija : Turistička zajednica mjesta Ičići

Pokrovitelj : Primorsko-goranska županija

Comments are closed.

 

Hrana i piće

RESTAURANT COMMODORE
RESTAURANT GALEB
PIZZERIA BUSOLA
BISTRO LUČICA
BISTRO VENEZIA
BISTRO SUNCE
VINI BABILONI
CAFFE BAR MONTE CAPRA
PIVNICA TRIESTINA
CAFFE BAR CALYPSO
CAFFE BAR ROŽICA
CAFFE BAR RARA IČIĆI
CAFFE BAR SUNSET